Conferència “Vida després de la vida” del Dr. Manel Sans Segarra

Aquí us deixo la conferència Vida després de la vida que el Dr. Manel Sans Segarra, cirurgià del Col·legi de Metges de Barcelona va impartir en la seu del Col·legi de Metges de Tarragona, el 16 d’octubre de 2018.

M’ha semblat molt interessant i recomano veure-la.

En la seva vida professional s’ha trobat amb pacients que estan clínicament morts. Després de practicar tècniques de reanimació, s’han recuperat completament i, alguns, expliquen en detall la vivència viscuda, com la recorden i el canvi en la manera de viure que els hi ha comportat.

Refereix que hi ha recollides abundants experiències properes a la mort arreu del món en tot tipus de persones, cultures i creences.

Es planteja científicament què succeeix i demana explicacions a psiquiatres, neuròlegs i físics quàntics.

També aporta quin rerefons hi ha en les persones que creuen i en les que no creuen en aquest tipus de vivències.

Aquestes experiències mostren que hi ha un interior de la persona que habitualment no sabem. A MAP coneixem la seva existència gràcies a la Memòria Significativa i a l’exploració conscient del inconscient.

Deixa un comentari